MS 170

83.990 Ft

Kis méretű, belépő modell 2-MIX motorral. Ideálisan használható tűzifa daraboláshoz és fa építőanyagok vágásához. Egyszerű kezelhetőség a kombinált karnak köszönhetően. 

Lánc méretei: 1,1mm 3/8 50 szem

Vezetőlemezhossz (cm) 35 cm
Lökettérfogat (cm3) 30,1 cm3
Teljesítmény (kW/LE) 1,2 kW/1,6 LE
Tömeg (kg) 4,1 kg
Teljesítményfelvétel (kW) 3,4 kW
Teljesítménysúly (kg/kW) 3,4 kg/kW
Hangnyomásszint (dB(A)) 100 dB(A)
Zajteljesítményszint (dB(A)) 111 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal/jobb (m/s2) 6,9/6,4 m/s2
Fűrészlánc osztása 3/8" P
STIHL Oilomatic fűrészlánc típus PM3
STIHL ElastoStart Utólag felszerelhető
STIHL motor (2-MIX / 4-MIX®) 2-MIX
STIHL antivibrációs rendszer Utólag felszerelhető

Alapfelszereltség

 
 • Antivibrációs rendszerZoom
  Antivibrációs rendszer

  A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

 • Egykaros kezelés
  Egykaros kezelés

  A gép funkcióinak - mint hideg- és melegindítás, üzemelés és leállítás - irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.

 • Ematic lánckenőrendszerZoom
  Ematic lánckenőrendszer

  A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.

 • KompenzátorZoom
  Kompenzátor

  A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.