RMI 632.1 PC

Teljesen automatikus robotfűnyíró nagyméretű füves területekhez. A mulcsozó funkciónak köszönhetően a levágott fűnyesedék természetes trágyaként hasznosul. Akkumulátorkapacitás: 194 Wh, munkaszélesség: 28 cm, tömeg: 14 kg Az iMOW alkalmazással táblagépről vagy okostelefonról is elérhető, melynek segítségével a robotfűnyíró minden fontos funkciója és teljesítmény adata akár a karosszékből is elérhető.

Max. lenyírható terület (m2) 5.000 m2
Munkaszélesség (cm) 28 cm
Maximális emelkedés (%) 45%
Vágásmagasság (mm) 20-60 mm
Nyírási idő (óra/hét) 50 óra/hét
Névleges teljesítmény (W) 185 W
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Üzemi fordulatszám (1/perc) 3.150/perc
Tömeg (kg) 14,0 kg
Garantált zajteljesítményszint LwA (dB(A)) 62/67 dB(A)
Mért hangnyomásszint LpA (dB(A)) 48/53 dB(A)
Multi-kés Alapfelszereltség
Mozgó burkolat érzékelőkkel Alapfelszereltség
Mulcsozó nyírószerkezet Alapfelszereltség
Kiemelhető kezelőegység Alapfelszereltség
Hozzáférés applikáción keresztül Alapfelszereltség
Adaptive Slope Speed dőlésérzékelő Alapfelszereltség
Dinamikus nyírási terv Alapfelszereltség
 
   
   
   
   
   
   
 

 

Alapfelszereltség

 
 • Szállítási csomag tartalmaZoom
  Szállítási csomag tartalma

  A STIHL iMOW® robotfűnyíró szállítási csomag tartalma: robotfűnyíró, dokkoló állomás, 4 db rögzítő, iMOW® vonalzó. Az iMOW® robotfűnyíró beüzemeléséhez külön rendelhető telepítő csomag vásárlása szükséges!

 • Mozgó burkolat érzékelőkkelZoom
  Mozgó burkolat érzékelőkkel

  Az erős kialakítású burkolat védi a STIHL iMOW® robotfűnyírókat az időjárás hatásaival és az akadályokkal szemben. A beépített érzékelők észlelik, ha az iMOW® nekiütközik valaminek, és azonnal irányváltást kezdeményeznek.

 • Dokkoló állomásZoom
  Dokkoló állomás

  A dokkoló állomás a STIHL iMow® robotfűnyíró szállítási csomagjának része, a robotfűnyíró akkumulátorának töltésére szolgál. Fűnyírás közben a gép a határoló huzalban futó jeleket követi, melyet a dokkoló állomás szolgáltat. Eső vagy az akkumulátor lemerülése esetén a robotfűnyíró visszatér a dokkoló állomásra, és az akkumulátor feltöltődik. A dokkoló állomás a füves területen kívül és belül is elhelyezhető.

 • Mulcsozó nyírószerkezetZoom
  Mulcsozó nyírószerkezet

  A stabil mulcsozó kés törésbiztos, és még magasabb fű esetén is szép nyírási képet ad. A kés minden leállítást követően megváltoztatja a forgásirányát, így a pengék egyenletesen kopnak. A kés szerszám nélkül cserélhető.

 • Hozzáférés mobilalkalmazáson keresztülZoom
  Hozzáférés mobilalkalmazáson keresztül

  A modellnevükben a "C" megjelölést is tartalmazó iMOW® robotfűnyírók az iMOW® alkalmazáson keresztül isirányíthatóak, így bizonyos beállítások táblagépen vagy okostelefonon keresztül is elvégezhetőek. * Az iMOW alkalmazás használatára vonatkozó műszaki követelmények a következő címen találhatók: https://web.imow.stihl.com/systems

 • Adaptive slope speed dőlésérzékelőZoom
  Adaptive slope speed dőlésérzékelő

  A STIHL iMOW® robotfűnyírók a dőlésérzékelői jeleit folyamatosan nyomon követve automatikusan hozzáigazítják a sebességet az egyenetlen terep adottságaihoz.

 • Dinamikus nyírási tervZoom
  Dinamikus nyírási terv

  A dinamikus nyírási terv segítségével minden napra megadható egy időablak, amelyen belül a STIHL iMOW® robotfűnyíró üzemelhet. Az így definiált időszakokon belül a gép automatikusan határozza meg, hogy az optimális eredmény eléréséhez pontosan mikor kell lenyírni a gyepet. A dinamikus nyírási terv a kezelőpanelen keresztül vagy akár okostelefonról/táblagépről is programozható az iMOW® alkalmazás segítségével. * Az iMOW alkalmazás használatára vonatkozó műszaki követelmények a következő címen találhatók: https://web.imow.stihl.com/systems