Stihl vagy Makita?

Mindkét márka garancia tekintetében és minőségi szempontból tökéletes múltra tekint vissza, ám ha közelebbről megvizsgáljuk a 2 márkát vélünk felfedezni a kettő között némi különbséget.

Segítségre van szüksége a pontos típus kiválasztásához? Nem tudja melyik áramfejlesztő felelne meg Önnek legjobban? A következőkben egy komplett termékjellemzést olvashat a aggregátorokról általánosságban.

KERTI SZERSZÁMOK, KIEGÉSZÍTŐK GYÁL

Aki kerttel rendelkezik, már jól ismerheti a legtöbb kerti szerszám vagy kerti kiegészítő funkcióit, illetve a ház körüli munkák alkalmával segítségünkre lévő hasznos eszközöket.

Motorfűrész kategóriák

1. Hobbi motorfűrész

Mennyit is bír?
A benzines láncfűrész napi 1-2 órai könnyű használatra javasolt.
Mire használjuk?
- tűzifa darabolásra és kertápolásra, 
- az ügyesebbek fafaragásra

A védőfelszerelésekről

Ha olyan területen dolgozik, ahol a munka nem áll meg a napnyugtával, akkor kellő figyelmet kell fordítania a megfelelő védőfelszerelések használatára.

Fűtőberendezés vásárlásakor az első felmerülő kérdés, mit szeretnénk fűteni?

A hőlégfúvókat leggyakrabban építkezések, ipari létesítmények, üzemek fűtésére, valamint szárítási feladatokra használják.

Ha szükségünk van egy láncfűrészre a ház körül vagy háztáji munkák során, érdemes több szempontot is figyelembe vennünk mielőtt választunk. A következőkben 5 fontos szempontot fogunk felsorolni, ha végigolvassa, garantáljuk Önnek, hogy minőségi láncfűrészt fog vásárolni.

A betonkeverő szerkezeti jellemzői 

A betonkeverő egy olyan gép, amibe a cementet- és homokkő-aggregátumot illetve a vizet beton keverékbe keverik, leginkább keverőhengerből, betápláló és kisütő mechanizmusból, vízellátó rendszerből, elsődleges mozgatóból, áttételi mechanizmusból, keretből és tartószerkezetből áll.

Mindkettő okos választás!

Minél nagyobb szögben tagolt a kertje, annál több gyepszegélyt kell nyírnia az utak, falak, fák és ágyások mentén, hogy kertje azt a hatást keltse, melyet Ön esztétikailag szeretne látni.

1. oldal / 4