robot funyiro

A robotfűnyíró egy rendkívül fejlett és műszakilag sokrétű eszköz, amely általában nedves és gyakran sáros környezetben végzi a munkáját.

kerti eszkozok

Biztos ismerős lehet az az érzés mikor végre tavasz van, izgalommal tele érsz haza, és készen állsz a kertedben dolgozni. Kinyitjuk a szerszámosládát, és. ..

Ha kerti traktor vásárláson töri a fejét, de még nem tudja, hogy milyen szempontokat vegyen figyelembe, akkor feltétlen olvassa el következő írásunkat!

gyeptragyazas

A gyeptrágya esetében néhány dolgot megtehetünk egy kiadós, egészséges gyep létrehozására, amely kevésbé fogékony a gyomokra, és a megbetegedésekre.

Az ősz remek időszak arra, hogy különös figyelmet fordítson kertjére és gyepére. Adunk néhány tanácsot, amit érdemes megfogadnia, ha egészséges gyepet szeretne!

Az ősz beköszöntével megkezdődik a lombfúvók szezonja. Ha szeretne többet megtudni ezekről a kerti gépekről, tartson velünk a következő néhány percre!

gyepszelloztetes

Az ősz nagyszerű alkalom a gyep karbantartására, és az udvarnak megadja a szükséges további lendületet a téli hónapok teljesítéséhez.

Az ősz általában száraz évszak, és közvetítő a tél és a nyár között. Ennek ellenére elképesztő lehetőségeket kínál a kert használatára. Összegyűjtöttünk néhány tippet a kert előkészítéséhez őszre, olvassa el a további tudnivalókat.

Akár postabélyeg méretű gyepet, akár egy hektáros füvet kaszál, mi segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb kaszát.

1. oldal / 8