Akár postabélyeg méretű gyepet, akár egy hektáros füvet kaszál, mi segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb kaszát.

A parlagfű allergia egyre több embernek okoz kellemetlen tüneteket és mindennapokat. 

A következő sorokban elsősorban fűnyíráshoz szeretnénk néhány jótanáccsal szolgálni. Olvassák el figyelmesen, mert ezen tippek segítségével rengeteg kellemetlenségtől megóvhatjuk magunkat.

A motorolaj a kerti gépek egyik fő hajtóereje, enélkül néhány kertben nem lenne lenyírva a fű, illetve más kertépítési munkálattól is elesnénk. Ismerjük meg jobban a motorolajokat!

Hatalmas kertje fűnyírás után kiált, de Ön belefáradt már a többórás fűnyíró tologatásba? Egyet se féljen, mi tudjuk, mi a legjobb Önnek! Rengeteg problémára megoldást nyújthatnak az egyre népszerűbbé váló fűnyíró traktorok, segítünk kiválasztani!

 

A nyári időszakban a kertes és családi házak egyik legkevésbé elhanyagolható kelléke a fűnyíró. Hogyan találjuk meg a kertünkhöz legideálisabb gépet? A következő sorokban ezt a kérdést igyekszünk megválaszolni, illetve segítséget nyújtanánk a fűnyíróvásárlás előtt állóknak.

A gyeplevegőztetés fontos szegmense a szép gyep megtartásának. De mi is ez a folyamat valójában és hogy is működik?

Ahogy az otthonunkhoz tartozó minden eszköz, gép vagy bútor esetén, úgy fűnyírók terén is megfontoltan kell döntést hoznunk, amennyiben hosszútávon szeretnénk élvezni a jó fűnyírókkal járó előnyöket. A következőkben az önjáró fűnyírókat vesszük egy kicsit jobban szemügyre.

Ha szükségünk van egy láncfűrészre a ház körül vagy háztáji munkák során, érdemes több szempontot is figyelembe vennünk mielőtt választunk. A következőkben 5 fontos szempontot fogunk felsorolni, ha végigolvassa, garantáljuk Önnek, hogy minőségi láncfűrészt fog vásárolni.

1. oldal / 7