Stihl gyepszellőztető

A rendszeresen beütemezett gyepszellőztetés elengedhetetlen ahhoz, hogy gyepünknek gyönyörű és ápolt megjelenést biztosíthassunk, ehhez pedig kiváló segítőtársunk lehet egy Stihl gyepszellőztető.

Stihl benzinmotoros fűnyírógép

Ahhoz, hogy kertünk folyamatosan ápolt maradhasson, nemcsak a pázsit, hanem a Stihl benzinmotoros fűnyírógép rendszeres karbantartására is szükség van.

betonsimító eszközök

A betonozás fontos állomása a betonsimítás művelete. Nézzük meg, mit kell tudnunk róla, és hogy milyen betonsimító eszközök használatára lesz szükségünk hozzá!

Stihl fűnyírógép

Mielőtt elköteleznénk magunkat valamelyik Stihl fűnyírógép mellett, érdemes átgondolnunk a használatával kapcsolatos céljainkat, szándékainkat, ugyanis ez jelentős mértékben meghatározhatja, hogy pontosan milyen típusú gépre lesz szükségünk. Az alábbiakban összeszedtük a megfelelő Stihl fűnyírógép kiválasztásának néhány lehetséges szempontját.

Stihl fűnyíró traktorok

Ha eddig a fűnyírás csak púp volt a hátunkon, a Stihl fűnyíró traktorok gondoskodhatnak róla, hogy véleményünk megváltozzon. Összeszedtük, melyek a legfőbb előnyös tulajdonságaik.

betonkeverő

Az építkezések és felújítások legfontosabb gépe minden bizonnyal a betonkeverő. De milyen szempontok szerint döntsünk arról, hogy melyik betonkeverő lehet számunkra ideális? Az alábbiakban erre a kérdésre keressük a választ.

Stihl permetező

Akár egy egész telekről kell gondoskodnunk, akár csak az erkélyünkön ültetett növényekről, minden esetben fontos a növényvédelem, melybe a kártevőkkel való küzdelem is szervesen beletartozik. Ehhez a permetezés a leghatékonyabb módszer, ami kézi és motoros, háti Stihl permetező igénybevételével is történhet. Összeszedtük, mik a főbb különbségek!

Vakológép

A vakológép alkalmazásával történő falvakolás során egyenletesebb, esztétikusabb és gyorsabb lesz a munkavégzés, mint ha kézi vakolással próbálkoznánk.

gyeptrágya

A szakszerű pázsitkialakítás és -gondozás egyik alapvető kelléke a gyeptrágya, melyben minden olyan tápanyag megtalálható, amelyre a füves kerteknek elemi szüksége lehet.

1. oldal / 15